onsdag 11 april 2012

I väntans tider med sikte på framtiden

Nu är det snart dags för Krabaten att titta ut och välkomnas av världen. För min del har jag inte tränat någonting i princip under graviditeten, som började med sjukdom och operationer. Den rörelse jag får är från hundpromenader och det är väl bättre än ingenting. Jag tänker att jag efter förlossningen ska börja ta längre hund/vagnpromenader till att börja med och sen försöka ta tag i träningen igen. Den 21/7 skulle jag vilja vara i någotsånär bra form eftersom det är en stor dag för mig och sambon (och Krabaten) då och jag gärna vill vara fin. Hur realistiskt det målet är har jag ingen aning om, eller om jag har ork och kraft att förverkliga det hela. Det får framtiden utvisa helt enkelt.

Kroppen just nu är ganska vattenfylld. Inte enormt, men tillräckligt för att jag ska ha ont i fötterna och att svullnaden inte riktigt ska gå ner trots en natts vila. Har inte varit direkt duktig på att vila och ta det lugnt under graviditeten, utan har haft fullt upp både på jobb- och hemmafronten. Jobbade sista dagen i torsdags, så nu går jag hemma och skruttar och väntar. Foglossning känner jag också av. Har ont lite till och från och problem att röra mig när jag överanstränger mig, men jag tycker inte det är så farligt. Det finns ju dom som har stora problem med foglossning och det skulle jag inte säga att jag har. Det blir lite bökigt bara. Sen har jag börjat få mer halsbränna på nätterna, speciellt om jag ligger på sidan. Det är obehagligt, men inget stort problem egentligen. Nä, förutom tiden just i början då jag var sjuk så har jag faktiskt haft en riktigt bra graviditet utan några direkta problem. Jag känner mig för det mesta inte enormt stor, det är mer på kvällarna jag kan känna mig otymplig och om jag måste knyta skorna eller tappar nåt litet på golvet, haha!

Jag tror att Krabaten kommer inom en vecka, trots att den är beräknad till den 22 april. Det ska bli så spännande att se om jag har rätt! Men den kan få vänta tills efter torsdag i alla fall, för då kommer vår nya soffa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna tips, råd och tankar! Jag blir så glad för dina kommentarer! :D