lördag 4 oktober 2014

Glädjande ändå

När jag kollar mitt senaste inlägg så blir jag ändå lite glad. Jag har slutat väga min mat och tappat en hel del av min motivation till att äta nyttigt. Den började nog i samband med sommarsemestern. Jag tränar dock fortfarande och tycker det är kul! Nordic Wellness hade ett nytt erbjudande på Groupon i augusti/september som jag och maken blev jätteglada över och köpte direkt! Så nu kan vi träna i ytterligare 1 år. Vi var utan träningskort i ett par veckor och var lite oroliga att det inte skulle komma en ny deal, så ni kan ju räkna ut att vi kände oss lättade när det väl gjorde det.

Jag väger mig fortfarande 1 gång per vecka och mäter midjemåttet precis ovanför naveln. Gårdagens resultat blev:

Vikt 66,3 kg
Midja 83 cm

Jag har fortfarande ca 6 kg kvar som jag vill få bort. Förutsättningen är att jag inte totalt tappar kontrollen över mig själv och trycker i mig en massa onödigt, vilket är en risk just nu känns det som. Jag kan ha sagt till mig själv på morgonen att idag blir det en bra dag matmässigt, sen när jag går och lägger mig har jag ändå tryckt i mig onyttigheter. Igår var en sådan dag. Idag är inte heller en bra dag. Det är framförallt när jag är hemma och speciellt om jag är ensam hemma utan maken efter att Modig har somnat.

Tänk där jag började... 77 kg... Det är ändå en viktnedgång på drygt 10 kg. Inget att skämmas för, tvärtom. Jag vill inte tillbaks dit och hoppas att jag ska kunna uppamma energin och lusten till att fortsätta kämpa lite till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna tips, råd och tankar! Jag blir så glad för dina kommentarer! :D