söndag 25 maj 2014

Helt andra resultat

Förra veckan var jag inte så överdrivet nöjd med mina resultat. Det kan jag inte säga om den här veckans resultat:

Vikt 68,9 kg, en nedgång med 2 kg.
Midjemått 89 cm, en minskning på 3 cm.

Jag är supernöjd!!!Under 70 kg, bara det! Men dessutom med mer än 1 kg under 70! Det trodde jag inte. Midjemåttet är dessutom bara 1 cm från att vara i en lite mindre riskfylld zon om jag har förstått det rätt. Det är definitivt något att vara tacksam för.

Efter idag har jag använt mig av Lifesum-appen i 4 veckor. Jag måste säga att jag är imponerad av vad jag har lyckats genomföra med hjälp av den. Det trodde jag inte. Snart ska vi på 2 bröllop och vår egen försenade bröllopsresa. Det känns bra att för dessa event inte känna mig som en tjockis, som jag har gjort förut.

Igår fick jag till och med 2 kommentarer om att jag har gått ner i vikt. Det var glädjande att höra att även andra har uppmärksammat det! Jag har liksom gått och väntat på att nån ska säga nåt.

När jag började den här resan vägde jag 77 kg (minus upp till 2 kg med tanke på att jag vägde mig på eftermiddagen). Midjemåttet var 98 cm. Min förändring hittills är en viktnedgång på 6,1-8,1 kg och en minskning av midjemåttet på 9 cm. På 4 veckor! Jag kan inte annat än att vara stolt över att jag har klarat det så här långt. Det är fortfarande 5,9 kg kvar innan jag uppnår mitt mål på 63 kg, men jag har i alla fall kommit ungefär halvvägs nu.

2 kommentarer:

 1. Hej ! Härligt när man passerar en viss vikt ! Jag själv har i alla fall lyckats ta mig ner 6 kg. EN början. Längtar tills jag tar samma kliv som du. Ha en bra dag.
  Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för boosten! Just nu är jag i en svacka och behöver all motivation jag kan få! :)

   Radera

Lämna gärna tips, råd och tankar! Jag blir så glad för dina kommentarer! :D