torsdag 11 augusti 2011

Motivationen?

Vart tog den vägen? Med det dåliga vädret har jag lagt träningen på hyllan eftersom jag har fastnat för utomhusmotion och det inte är så himla skoj i ösregn. Dessutom är jag konstant sugen på glass, choklad och andra onyttigheter som såklart finns frestande nära här och där i vårt hus. Har inte tränat nu på ett par dagar och känner inte att jag vill det heller. Har börjat jobba igen och jag tror att det kan påverka motivationen också, inte bara det trista vädret. Jag är en sån person som föredrar att träna på förmiddagen när jag är som piggast och mest aktiv. På eftermiddagen när jag kommer hem från jobbet är jag trött i huvudet och då är motivationen väldigt svår att nå fram till.

Borde jag tvinga mig själv, eller är det ok att slappa lite? Ta ett chill pill och inte oroa mig så mycket för vikt, form, kondition?

2 kommentarer:

  1. Min erfarenhet är att när man känner för det som minst behöver man det som bäst. Min stora utmaning i höst och vinter är att fortsätta springa 3 gg/vecka trots regn och snö. Det ska gå!

    Mvh, Pernilla be

    SvaraRadera

Lämna gärna tips, råd och tankar! Jag blir så glad för dina kommentarer! :D