tisdag 5 juli 2011

Jag rör på mig i alla fall

Fortfarande har jag svårt att motstå onyttigheterna de flesta dagarna. Fortfarande har jag inte vågat ställa mig på vågen, för jag vill inte uppleva besvikelsen av mitt misslyckande. Så jag sticker huvudet i sanden lite till. Men... Allt är inte bara skit, piss och pannkaka hela tiden! För jag rör i alla fall på mig! Varierad motion dessutom! Här kommer det:

Idag cyklade jag och sambon lite omvägar fram och tillbaka till stan eftersom jag behövde returnera min nyckel till mitt före detta parkeringsgarage på P-Malmös kontor. Det blev 3 mil i helt fantastiskt väder!

Igår testade jag och sambon våra nya inlines som vi köpte på Stadium i söndags (tillsammans med en massa annat smått och gott som vi tyckte vi kunde behöva till 25% medlemsrabatt på hela köpet, hihi, sparade över 1000 spänn). Åkte drygt 7 km. Hade långa strumpor och fick inga skavsår, yeay! Hade dessutom på oss våra nyinköpta knä-, armbågs- och handledsskydd (vilket svärmor var lycklig över att vi investerat i, även om hon nog helst hade sett en hjälm på huvudet också).

I lördags var jag och sambon ute och sprang 8 km med hundarna. Det gick väl sådär. Blev lite väl mycket gång, för det var ofta nån som inte orkade; jag, sambon eller mr D. Endast ms B pinnade på som bara den utan tillstymmelse till trötthet. Minst orkar mest, helt klart.

I fredags var jag och den besökande, tonåriga systerdottern på promenad med hundarna. Det var då jag fick koll på den 8 km långa rundan. Fniss, hon hade ingen aning om vad hon gav sig in på när hon sa ja till en långpromenad med hundarna! Blev helt trött i benen sa hon, hihi!

På det hela taget tycker jag att jag rör lite mer på mig på sistone. Jag och sambon ska till exempel passa på att spela tennis nån dag också har vi tänkt. Det finns en utomhusbana inte långt härifrån. Jag hoppas dock att jag snart ska komma tillbaka till den Sara jag var förut ett kort tag, den Sara som väljer rätt kost och som motionerar så att svetten lackar. Nu ska jag mumsa på lite jordgubbar, så idag har jag i alla fall gjort bra val! :)

3 kommentarer:

 1. Som sagt, tycker du inte sticker huvudet i sanden på ett sätt. För du rör ju på dig massor. Stor applåd för det.
  Skitduktig rent ut sagt.

  SvaraRadera
 2. Bra att du får in så mycket rörelseglädje i vardagen :) Inlines verkar jättekul, men vi har inga bra vägar runtomkring oss. Det måste vara slätt och fint.

  mvh//pernilla be

  SvaraRadera
 3. Tack Kämpa!
  Pernilla: Det är jättehärligt att åka inlines! Kan verkligen rekommenderas! Synd att du inte har så bra ställen runtomkring.

  SvaraRadera

Lämna gärna tips, råd och tankar! Jag blir så glad för dina kommentarer! :D