tisdag 7 juni 2011

Planen

Imorgon är det dags. Det är planen i alla fall. Imorgon börjar jag senare och då tänkte jag att jag skulle bege mig ut och springa med hundarna innan jobb. Ska gå upp tidigt, kanske inte lika tidigt som vanligt, men tidigt ändock. Då hinner jag både springa, duscha och ha en lugn morgonstund. Tycker det är en bra plan! Ska försöka att komma igång med träningen igen nu, för jag känner och ser hur jag sakta börjar gå upp i vikt igen. Jag har inte heller kvar mycket av självdisciplinen, utan stoppar i mig onyttigheter ganska ofta. Visserligen i betydligt mindre mängd än innan, men ändå. Nu är det dags att kämpa igen om jag ska lyckas med föresatsen att förändra mig!

3 kommentarer:

 1. Heja heja! Ge inte upp - ta ett val i taget! Började dagen med att springa är kanon :)

  mvh//pernilla be

  SvaraRadera
 2. Carro Barro Smarro8 juni 2011 08:22

  Åh bra vännen !!Samma här jag måste oxå verkligen ta tag i min träning nu har det varit alldeles för mycket vila.Funderar oxå på att ta det på morgonen när alla endå sover och det inte är så vansinigt varmt, MEN jag är ju sååå morgontrött och hatar att gå upp på morgonen.
  Men om jag ger mig sjutton på det så ska jag väl komma ut.Dax att boosta sig med lite berocca boost tror jag det kanske hjälper hehe
  Lycka till med träningen och hör av dig om det tar emot så hjälps vi åt kram kram

  SvaraRadera
 3. Sagt och gjort! Känns härligt! :D

  SvaraRadera

Lämna gärna tips, råd och tankar! Jag blir så glad för dina kommentarer! :D