fredag 3 juni 2011

Dåligt läge

Sitter här framför datorn på vår nya ovanvåning. Jag har inte motionerat någonting på flera veckor, om man inte räknar flyttande av möbler och bärande på kartonger hit och dit som motion. Det gör inte jag. Men jag medger att jag blev rejält svettig i lördags då vi flyttade möblerna och en del annat som vi skulle ha med oss. Jag har inte varit särskilt duktig kostmässigt heller. Har ätit lite glass och några godisbitar här och där.
Känner att 10 km på iFORM ligger fruktansvärt långt bort... Fick en sån känsla att jag ville ut och springa idag då vi kom hem från att ha grejat i lägenheten hela dagen. Kvällssolen strålade så vackert, den spred ett helt fantastiskt, guldgult ljus över allting. Men sen blev det inte att jag sprang i alla fall. Det blev att jag fortsatte att greja här i vårt nya hem. Det är mycket att få ordning på och för lite yta för att stoppa undan allt. Vi har gjort oss av med så enormt mycket grejer och ändå är det så mycket kvar. Vet inte riktigt hur jag ska lösa det faktiskt? Vi får ha en eller två staplar med kartonger bakom några av möblerna och helt enkelt inte titta där. Ni ser, jag går hela tiden in i flytten i tankarna. Kan inte fokusera på träningen också, inte än. Allt måste lugna sig lite först.

1 kommentar:

  1. Så fort ni har kommit i ordning så kommer du igång med träningen igen,du har ju lusten eftersom du så gärna ville ut och springa igår men så var det ju alla måsten inför och komma i ordning som satte käppar för hjulen.
    Hör av dig annars så kan vi göra något tillsammans så du/vi kommer igång igen :-)
    Kram

    SvaraRadera

Lämna gärna tips, råd och tankar! Jag blir så glad för dina kommentarer! :D