fredag 6 september 2013

Spungebob

När jag ser mig själv i dom där enorma speglarna som dom har på väggarna när man tränar klasser känns det inte bra. Inte bra alls. Jag är inte så väldans lång (163 cm) och väger alldeles för mycket (runt 75 kg). Det gör att jag ser rätt så kompakt ut, liksom liten och fyrkantig. Ungefär som Spungebob! Fast med mycket kraftigare ben och armar. Jag kan säga direkt att det känns ju inte jättebra att jag känner igen min kroppsform i denna tecknade figur. Det är inte alls så som jag vill se ut och det gör att jag inte alls känner mig snygg och sexig, typ någonsin. Jag vet dessutom att den enda som kan göra något åt hur min kroppsform ser ut, det är jag själv...

Nu när jag (äntligen) har kommit igång att träna igen hoppas jag dock att jag den här gången ska fortsätta med träningen och inte ge upp. Jag hoppas också att det ska ge resultat så att jag kan börja känns mig fin igen. För jag vill sluta känns mig som Spungebob, även om han ser ut att ha himla kul, sin fyrkantiga kropp till trots.

En sak som jag också måste tänka på det är min kost. Ett tag trycktes det in både det ena och det andra i onyttighetsväg, var och varannan dag. Nu har jag börjat skärpa mig igen. Från fredag kväll till söndag är det ok att äta lite onyttigt, men jag behöver ju inte moffa i mig. Lagom är bäst, som man brukar säga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna tips, råd och tankar! Jag blir så glad för dina kommentarer! :D