söndag 1 september 2013

Att ge sig iväg

Det svåraste med att träna är väl inte egentligen själva träningen i sig och efteråt känns det ju bra. Jag känner mig alltid väldigt duktig när jag har fått in ett träningspass. Nej, det svåraste enligt mig är att ge sig iväg till träningen. Jag ska först ta mig i kragen och byta om, bara det tar ju emot.

Jag hade bestämt mig redan under veckan att jag skulle träna idag. Det fanns inga klasser som passade mig tidsmässigt, så jag bestämde mig för att det var dags att testa gymmet. Borde boka en tid med nån som visar mig runt, men det har inte blivit av. Får göra det nästa vecka kanske? Prata med dem i alla fall.

Började med 10 min cykel som uppvärmning. Sedan blev det lite övningar på olika maskiner. Kollade på bilderna och läste mig till hur de fungerade. Tyckte det gick rätt bra faktiskt. Avslutade med 15 min på löparbandet. Körde nåt viktminskningsprogram på alldeles för låg nivå, så jag fick öka farten lite då och då för att det åtminstone skulle vara lite jobbigt. Totalt blev det att jag tränade i 1 timme, sedan stretchade jag lite innan jag begav mig hemåt igen.

Den här veckan har jag alltså hunnit med att träna 3 gånger. Är stolt över mig själv!

2 kommentarer:

 1. Synd att vi inte bor grannar för då hade vi kunnat träna ihop! Känner igen mig...

  Hoppas det går bra fortsättningsvis!

  :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hade varit bra för att kunna peppa varandra! Jag har en på jobbet nu och vi sporrar varandra lite. Det blir roligare då också. Fast en sak som jag har upptäckt genom att gå själv och träna, det är att jag alltid pratar lite med någon ny person och det är väldigt trevligt! Ser man dem flera gånger börjar man säja hej och vem vet, jag kanske rent ut av blir vän med nån ny som man sen kan gå och träna med?! Who knows?! :)

   Radera

Lämna gärna tips, råd och tankar! Jag blir så glad för dina kommentarer! :D