söndag 15 maj 2011

Annat att tänka på

Jag har verkligen tappat i motivation vad gäller min motion. Har liksom en massa annat som snurrar i huvudet om saker som jag behöver ta tag i och orken är totalt dränerad. Idag har jag fokuserat en del på rensning inför att vi ska flytta. Något som hastigt och lustigt blev bestämt för drygt 1 vecka sedan och som sker om 2 veckor. Situationen på jobbet är också överdrivet stressad på grund av ett stort arrangemang som går av stapeln om 1 vecka. Det är med andra ord supermycket som sker exakt samtidigt. Veckans enda träning har varit morgonjogging i måndags och tisdags. Men jag känner att det får vara så just nu. Kosten går det bättre med (förutom den pizzan som jag åt igår på jobbet). Jag har inga problem med att hålla mig borta från godis och sånt just nu, vilket känns väldigt skönt när motionen går åt skogen. Får ta tag i det igen sen, när det har lugnat sig lite.

5 kommentarer:

 1. Var sak har sin tid! Lägg din energi där den behövs bäst. Men faktum är ändå att träningen GER dig energi också. Även om det tar tid så ger det så mycket ork tillbaka, och nöjdhetshormoner och det kan man behöva när livet är stökigt. Ibland får man inte till träningen enbart genom lust, då får man istället planera in den och göra den ändå. Varje söndag tittar jag på kommande vecka och planerar in träningen med hänsyn till andra göromål. Man ska aldrig tro att man "får tid över" för det får man aldrig.

  mvh//pernilla be

  SvaraRadera
 2. Jag tycker du är duktig och håller dig ifrån godis och sånt nu när det är mycket och stressigt.Du har ju mrD och med honom går du ju varje dag så du rör ju på dig ,slå två flugor i en smäll och gör lite squats när du packar ner böckerna,ett utfall med boken ovanför huvudet.
  Haha
  Men träna inget om du bara känner dig stressad över det utan ta det när du får bättre med tid.Jag finns här och puschar dig ler
  kramiz och lycka till med allt

  SvaraRadera
 3. Pernilla: Ska försöka komma igång med träningen igen, eller i alla fall få in mer träning. Det är bara så svårt när huvudet är helt slutkört. Men du har rätt, när man väl har motionerat får man ju en kick som ger en härlig energi.

  Carro: Haha, har funderat på det när jag lyfter boklådor och sånt, att det är styrketräning. Just nu känns det som att jag måste ge mig själv lite spelrum med träningen. Sen när jag kan fokusera mer på träningen igen, när jobbprojektet är avslutat, flytten är avklarad och lägenheten är städad, då ska jag verkligen försöka komma ifatt. Har ju milen på iFORM att klara av ju! :)

  SvaraRadera
 4. Åh vad kul du gör det programmet med visst är det bra ?! Alldeles lagom ju :-)

  SvaraRadera
 5. Nu känner jag att jag är förvirrad. Vilket program? iFORM? Det är ett lopp som jag ska springa i. Annars vet jag inte något program. Vad är det för bra program du håller på med? Nåt du kan tipsa om? :)

  SvaraRadera

Lämna gärna tips, råd och tankar! Jag blir så glad för dina kommentarer! :D