söndag 22 maj 2011

Liten viktminskning

Tittade på vågen imorse och kände en svag rädsla för vad den skulle säga mig om jag ställde mig på den. Det var ett tag sen jag vägde mig sist och jag har inte motionerat som jag borde. När jag väl har börjat tänka tankarna att jag kanske skulle ställa mig på vågen så blir handlingen nästan oundviklig. Därför gjorde jag det. Jag vägde mig.

Vikt: 66,2 kg!

Det är ändå ett glädjebesked, trots att viktnedgången är marginell! Nu har jag nått min lägsta punkt hittills sedan januari, en total viktnedgång på 7,1 kg. Det betyder att jag inte har gått och ljugit för folk när jag har sagt att jag har gått ner 7 kg. Det betyder att jag inte har börjat gå upp i vikt igen så som jag hade börjat inbilla mig. Det betyder framförallt att jag har kunnat gå ner i vikt trots bristen på motion, vilket måste härledas från att jag har fortsatt att ganska framgångsrikt undvika onyttigheterna. Nu ska jag bara komma igång med motionen igen också.

Jag känner mig nöjd. Har fortfarande en lång bit kvar innan jag är klar och sen ska jag hålla vikten i schack, men jag har kommit drygt halvvägs i alla fall.

4 kommentarer:

 1. Bra gjort vännen åh vad kul !!! Och du är så duktig som håller dig nyttig och inte äter socker . Jag kan tydligen inte hålla mig från det. I dag är första dagen som jag inte har ätit nå sött eller jo vänta ...suck jag åt två små bitar mörk choklad till kaffet på jobbet idag :-( suckar du ser jag stoppar i mig utan att tänka på det till och med. Men nu ska jag försöka igen ler kramis

  SvaraRadera
 2. Jag håller mig inte helt borta från socker, men jag försöker undvika att äta godis, kakor, bullar och sånt, men äter lite mörk choklad ibland. Fast idag gick det inte så bra. Har haft en hektisk och lååång dag på jobb (du vet ju vad jag gjorde) och har inte hunnit äta ordentligt, så på hemvägen moffade jag i mig en del av det gottiga som var över efter dagen. Inte så bra. Hoppas jag nu inte har kickstartat sötsuget bara. Kram

  SvaraRadera
 3. S U P E R B R A! Du är så duktig :)

  mvh//pernilla be

  SvaraRadera
 4. Tack! Fast nu har jag haft två dagar med minifrosseri, vilket inte är så bra. Men imorn är det stopp. Det är tanken i alla fall.

  SvaraRadera

Lämna gärna tips, råd och tankar! Jag blir så glad för dina kommentarer! :D