tisdag 10 maj 2011

Joggingtur i repris

Eftersom jag har utbildning även idag så passade jag på att ta en joggingtur med mr D direkt på morgonen, precis som igår. Det är så härligt att vara ute vid den tiden, nästan ingen trafik, nästan inga möten med andra människor. Tiden på rundan blev ungefär densamma, trots att tidningen idag inte var riktigt lika intressant för den lille herren. Istället slösade vi med den på hälsningsfraser med en annan hund. Hälsningen började först en aning stelbent, men när vi gick därifrån var båda på bra bushumör. Den andra hundens husse hade dock inte tid med sånt, skulle till jobb.

Löpningen kändes bra. Jag försöker fortfarande fokusera på andningen, ibland känns det bättre, ibland märker jag att jag har tappat fokus och andningen är för grund och snabb igen.

Det känns gött att ha tränat 2 gånger redan den här veckan, med tanke på att jag förra veckan bara använde två träningsdagar totalt. Siktar på att få en bättre vecka den här veckan.

2 kommentarer:

 1. Om jag ska springa så tycker jag löpningen går bäst på morgonenäning efter en hel natts vila :-)

  Härligt ! För mig blir det intervaller på gymmet idag 30min nu på förmiddagen sen styrketräning med Gänget i kväll.
  Om jag inte ändrar mig och tar en löpvända i skogen ler

  SvaraRadera
 2. Jag håller med! Jag tror sånt beror på vilken typ av person man är. Jag är överlag en morgonmänniska som får mest ut av det jag gör på morgonen och har svårt att ta tag i saker på kvällen. N, som jag joggar med, presterar däremot bättre på kvällstid när vi tränar. Det är intressant det där!
  Lycka till med dagens träning min vän!

  SvaraRadera

Lämna gärna tips, råd och tankar! Jag blir så glad för dina kommentarer! :D