torsdag 5 maj 2011

Instinkten segrade

Kände mig smal imorse (kanske beroende på att jag var tvungen att jobba över igår kväll och min kvällsmat var en banan och mitt kvällsfika var ett äpple, men ändock). Min instinkt sa till mig att ställa mig på vågen och kolla av läget, så det gjorde jag.

Vikt: 66,3 kg

Det är en minskning på 1 kg sedan jag vägde mig sist, vilket var i lördags. Totalt är det en minskning på 7 kg. Sedan januari är det den lägsta vikt jag har uppnått hittills. Nu har jag ca 6 kg kvar tills jag har nått mitt viktmål.

Det jag kan känna är att jag har tappat träningsmässigt. Det är ingen rutin längre och jag känner att jag är på väg tillbaka till den jag var förut, den som inte tränar alls. Inte bra. Kostmässigt funkar det ganska bra. Efter Vår Ruset åt jag lite onyttigt som fanns i lagkassen, i tisdags åt jag det lilla godis man fick på Vår Ruset (3 fiskar och 1 Lindt-kula) + 2 bitar mörk choklad med blåbär. Igår blev jag sjukt sugen på en halv kexchoklad blåbär som låg och skräpade på kontoret, men jag lät den vara efter mycket om och men. Kosten tror jag faktiskt att jag kan fixa, det gäller att få i mig mellanmålen så att jag inte blir så himla hungrig bara. Har funkat rätt så bra faktiskt när jag tar med mig frukt till jobb.

2 kommentarer:

  1. Du är så duktig tycker jag med kosten,jag är riktigt avensjuk för för mig funkar det inte alls...jag har lixom inget jävlarinama i mig .
    Prova iforms träningschema för att klara springa 1 mil så kommer du i gång igen sen kan du lägga till lite intervaller eller styrketräning (bodyrock)utöver det. :-)

    SvaraRadera
  2. Det kan vara så just nu kanske, men du är överlägset mycket duktigare med träningen! Du verkar ha sån motivation för att få det gjort och det börjar jag tappa igen. Inte bra. Tänk om vi kunde dela med oss till varandra, det hade varit bra! Då hade vi varit bra på både kost och motion! :P

    SvaraRadera

Lämna gärna tips, råd och tankar! Jag blir så glad för dina kommentarer! :D