måndag 2 maj 2011

Dagen D

Idag är dagen för Vår Ruset här i Malmö! Är lite nervös tror jag eftersom jag aldrig har gjort nånting sånt här innan, men kommer säkerligen att glömma bort att det är idag det gäller när jag anländer till jobb, för då har jag asmycket att göra. Huvudsaken är att jag kommer ihåg det när jag kommer hem! Hämtade min nummerlapp på MAI:s kontor i fredags, eftersom jag inte hade fått den i mitt kuvert. Ska få min lagtröja av N i eftermiddag när laget ska samlas hos S, som bor nära starten. Sambon och svärmor planerar att komma och skrika Heja, heja! åt mig när jag springer. Mysigt! Som det ser ut nu när jag tittar ut så skiner solen, men jag har hört att vädret inte ska vara lika strålande som det har varit den senaste veckan (minus igår då det regnade och blåste), men förhoppningsvis har vädergubbarna fel. Jag vill ha sol och vackert väder på min loppdebut! I lördags sprang jag rundan på 33.18 min, nu hoppas jag på att kunna slå det idag då det gäller. Heja mig! :D

4 kommentarer:

 1. HEJA HEJA!! lite hejarrop från Sthlm!!

  SvaraRadera
 2. Härligt! Ni verkar få underbart väder i alla fall. Jag ska löpträna 7 km ikväll och då ska jag tänka på dig. På onsdag blir det Vårruset för min del i Växjö.

  mvh//pernilla be

  SvaraRadera
 3. Ja Sara, jag kommer och ska skrika heja, hejaaaaaa. Tycker du har varit fantastiskt duktig under hela tiden du ätit bra och tränat.
  Lycka till och kramar från svärmor

  SvaraRadera
 4. Tack för allt hejande! Det pushade mig till en prestation som jag verkligen är nöjd med! :D

  SvaraRadera

Lämna gärna tips, råd och tankar! Jag blir så glad för dina kommentarer! :D