tisdag 5 februari 2013

Kan du slå en pensionär?

Fick ett mail idag om en tv-show som handlar om att komma i form där de söker deltagare. Tänkte jag skulle dela med mig av informationen, sprida budskapet, till dem som kan tänkas vara intresserade av att delta. Så här skriver de i mailet om programmet:

DELTAGARE TILL TV-PROGRAM

VI SÖKER HÄRLIGA DUOS (25-45 ÅR) TILL SVT-PROGRAMMET ”KAN DU SLÅ EN PENSIONÄR?”

Vi söker två kollegor, kompisar, kärlekspar, syskon, far och dotter etc.

Ni är medvetna om att ni lever ett ganska ohälsosamt liv, ni äter fel mat och rör på er alldeles för lite eller kanske röker för mycket? Kanske hinner ni inte laga en ordentlig middg på kvällarna och köper istället snabbmat på vägen hem eller småäter under hela dagen och unnar er lite väl mycket under fredagsmyset? Kanske vet du inte ens varför huvudet alltid börjar värka runt 15-tiden och du blir förkyld orimligt ofta?
Med hjälp av två inspirerade pensionärer har ni chansen att ta första steget mot ett längre, hälsosamare liv som passar just er – och tro det eller ej, det kommer att vara roligt!
Känner ni att denna beskrivning passar in på er, så ta chansen att vara med på ett otroligt roligt äventyr och maila snarast till: pensionar@jarowskij.se
Varma hälsningar,
Kan du slå en pensionär?-redaktionen
 
"Kan du slå en pensionär?" sänds nu i SVT. Ingen av personerna på bilden är inblandade.

Nåt som kan vara av intresse för någon kanske?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna tips, råd och tankar! Jag blir så glad för dina kommentarer! :D