söndag 24 april 2011

Brutus regerar idag

Är på dåligt humör, vresig. Ingen träning. Sambon försökte motivera mig lite, frågade om vi inte skulle ut och springa. Jag sköt ner förslaget direkt med en irriterad röst. Har dessutom stoppat i mig onyttigheter, som om det inte räckte med att jag är den suraste Saran jag kan vara. Jag tror att jag har slutat tro på mig själv, att jag inte längre tror på att jag kan fixa det. Jag kommer att vara en tjockis för evigt och bara växa mig större och större. Usch... Vill verkligen ingenting idag...

3 kommentarer:

 1. Inget kan få mig att aktivera mig när jag väl ätit onyttigt, hör liksom ihop med hela dåliggrejen; går ju inte att vara duktig och träna när man väl varit dålig och ätit onyttigt. Väldigt friskt haha..

  SvaraRadera
 2. Åh nej vad tråkigt ! Försök att komma på varför du är så arg och kanske gör det till en positiv tanke ist . Sen får du ta nya tag i morgon :-) ska vi ha en liten tränings date ?! Så vi kommer i gång igen..... Har du någon bra backe där du bor ? 10st intervaller Max upp gå ner förslag på mer vi kan göra? stepups på en stock bänk 50 st , 20 höga knän, 20 spark i rumpan,20 Walk lunges sen ca 3km fartlek spring snabbt mellan tre lykstolpar/träd/stenar och sen jogga sakta/gå mellan två sen magdestroyern ggr 4 20sek vila mellan setten :-) blir det bra ? Sen hör vi av oss till varann och ser till att det blir gjort PRONTO !! :-D

  SvaraRadera
 3. Viktfixerad: Det kan du nog ha rätt i. Det är svårt att hitta motivationen om man redan har förstört sin dag genom onyttigheter. Har jag väl börjat tänker jag dessutom ofta att jag lika bra kan fortsätta den dagen, men den tanken är ju helt galen egentligen. Borde försöka styra mina tankar bättre.

  Carro: Idag är det bättre med ilskan, haha. Iaf hittills! Vi ska tvätta idag, så jag vet inte om jag kan. Isf måste det ske typ nu så jag hinner tillbaka innan vi ska börja tvätta. Ska fundera lite på den. :)

  SvaraRadera

Lämna gärna tips, råd och tankar! Jag blir så glad för dina kommentarer! :D