måndag 25 april 2011

Träning när allt kom omkring

Hela dagen gick. Vi tvättade, solen sken. Klockan tickade på som den brukar göra. Tillslut, nu på kvällen, tog jag mig i kragen, ställde mig på crosstrainern framför några Heroes-avsnitt. Det blev 60 min i en jämn, inte översnabb fart. Svettades gjorde jag, men jag blev inte helt slut. Bättre än inget i alla fall.

Uppdatering om min skada. Känner inte av den alls faktiskt, vilket jag är mycket glad över. Har dock inte testat att springa, men tror inte att det kommer att vara nån fara.

Nu är det bara en vecka var till Vårruset. Jag tvivlar inte på att jag kommer att klara det, men jag är inte så säker på att jag kommer att vara helt nöjd med min insats. Har inte tränat lika bra som jag borde ha gjort, som jag hade planerat att göra. Funderar nu på om jag kanske skulle ta och anmäla mig till iForm den 30 augusti också. Då kan man välja på 5 eller 10 km. Jag dras lite mot 10 km, det blir ju mer av en utmaning då. Får se hur jag gör.

4 kommentarer:

 1. Kul med Vårruset. Det kommer säkert gå kanon även om du inte tränat som planerat. Du dras med av folkmassorna.. :)

  Det är bra med lopp som morot till att träna mer, så kör iForm också när du ändå är på G. Då har du en anledning till att springa i sommar också. Det är mitt förslag, men du gör såklart som du vill.. :)

  Lycka till!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Åh vad spännande med en till tävling! Ska nog kolla upp den jag med...tänkte då går efter ett 12 veckorsprogram så man tar det sagta men säkert. Känns som det har varit mycket sjukdom för mig just nu och jag kommer inte riktigt igång som jag vill, är snorig och nyser harklar mig titt som tätt. får ta det lungt och känna av kroppen hur det känns, men det är inte lätt när man inte riktigt vet om det är brutus som är på ingång eller om kroppen bara säger ifrån för lite ska det väl kännas ju :-)
  Ha en underbar dag vännen

  SvaraRadera
 3. Tjejmilen går av stapeln den 3e september annars, så nu har man lite tid att förbereda sig! Ska vara jätteroligt enligt dom som sprungit :)

  SvaraRadera
 4. Ni får kolla in bloggen och se vad jag beslutar mig för! :)

  SvaraRadera

Lämna gärna tips, råd och tankar! Jag blir så glad för dina kommentarer! :D