lördag 23 april 2011

Första skadan

Det blev en runda med mr D och (kryss i taket) sambon. Efter ca en tredjedel av rundan small det till i framsida lår och började göra ont i varje rörelse. Typiskt! Bara några veckor kvar till till Vårruset och så blir jag skadad! Sambon tror att det rör sig om en sträckning och säger att jag borde strecha innan och efter träningen för att mina muskler är för korta. Det gick bra att jogga vidare i en lunkande takt, men jag kan inte ta i direkt, för då gör det ondare. Smärtan går som i en cirkel från mest ont till minst ont beroende på positionen av benet. Sambon menar att jag kan fortsätta göra sånt som inte får det att kännas värre, men blir det värre då ska jag sluta med det jag gör. Det vill säga jag ska lyssna på min kropp. Och det är jag ju sjukt duktig på... NOT! Men, jag ska göra mitt bästa.

Om 40 min blir vi hämtade för påskfirande hos min mamma. Då ska det promeneras längs stranden och ätas påskmat så det står härliga till! Då ska jag glömma besvikelsen över att jag har skadat mig och försöka att inte fokusera på att jag har ont i låret.

Jag hoppas på att det onda går över snabbt. Jag TROR på att det onda ska gå över snabbt! För jag SKA SPRINGA Vårruset den 2 maj!

2 kommentarer:

  1. Din stackare! Det har varit min mardröm hela våren att skada mig. Jag fick väldigt ont i min fotled några veckor, men det har lagt sig. Hoppas att ditt onda ger med sig.

    mvh//pernilla be

    SvaraRadera
  2. Tack, det hoppas jag också att det gör. Att skada mig har även varit en av mina orosmoment och nu har det hänt. Hoppas att det ska fixa sig relativt snabbt och att jag kan fortsätta träna utan alltför mycket besvär.

    SvaraRadera

Lämna gärna tips, råd och tankar! Jag blir så glad för dina kommentarer! :D