måndag 4 april 2011

Fegis

Måndagar är egentligen den dag då jag brukar väga mig. Den veckan som har passerat har dock inte gått riktigt som planerat eftersom jag först hade två vilodagar och sen blev sjuk så att jag inte kunde träna. Tre gånger har jag dessutom ätit ute, varav jag en gång föll till föga och delade en efterrätt på Wayne's Coffee med min sambo (visserligen ingen god efterrätt, men ändå). Numret som vågen visar skrämmer mig därför idag. Om jag har gått upp i vikt igen så hade jag blivit så besviken. För att undvika det efter en vecka som ändå har varit kass så beslutade jag mig för att strunta i vägningen idag. Det var så nära att jag gjorde det ändå, men jag vill inte börja min dag och min vecka på ett känslomässigt minus. Det räcker med att jag fortfarande är sjuk och inte kan träna.

5 kommentarer:

 1. då tycker jag du ska vänta med att väga dig!
  förresten
  Kanske bättre att väga sig en annan dag? ofta har man ju ätit lite mer under helgen och då är kanske inte måndagar den mest rättvisa dagen?
  Jag brukar ha fredagar när jag väger mig =)

  SvaraRadera
 2. Det tycker jag var ett mycket klokt beslut !! Jag älskar att läsa dina bloggar för du skriver så bra och man verkligen längtar till nästa blogginlägg :-)!
  Krya på dig vännen och en stor varm kram från mig.

  SvaraRadera
 3. Emliscious: Jag har själv funderat på det där med att väga mig en annan dag i veckan eftersom man ofta äter mer på helgerna, just kanske för att man har mer tid att äta då också. Kanske ska testa att väga mig nästa gång på en fredag, fast inte förrän efter att jag har tillfrisknat och kommit igång med träningen igen. :)

  Carro: Tack vännen! Vad roligt att du gillar mina bloggar, jag blir så glad! :D
  Hoppas jag tillfrisknar snart också så att jag kan komma igång med träningen igen!

  SvaraRadera
 4. BRA! Det är bara du själv som bestämmer och vad är en vecka av ditt liv? När du är frisk kan du ta tag i träningen igen & är förmodligen ännu mer taggad.

  Krya på dig nu!

  SvaraRadera
 5. Tack! Jag hoppas det! Tyvärr är det just vid såna här tillfällen som jag tidigare har fallit tillbaka i mina gamla, lata vanor. Men med den support jag får här så kanske jag kan hålla ångan uppe?! :D

  SvaraRadera

Lämna gärna tips, råd och tankar! Jag blir så glad för dina kommentarer! :D