fredag 1 april 2011

Halsont igen...

Attans också... Jag som hade tänkt springa nu på morgonen med sambon och mr D. Hur ska jag göra nu? Ska jag ignorera halsontet och hoppas att jag inbillar mig, att det går över? Eller ska jag erkänna för mig själv att jag faktiskt hade ont i halsen redan igår kväll, att det inte var länge sen jag hade ont i halsen senast och att jag antagligen går och bär på nån envis bakterie eller nåt som inte riktigt vill ge med sig? Men jag vill fortfarande få in någon typ av träning idag. Det känns viktigt. Rådfråga sambon kanske?

Sambon avrådde direkt. Hintade att jag borde låta bli springet... Ute är det fortfarande grått och trist och ett envist, duggande regn faller från himlen. Långpromenad får det nog bli. En rejäl sådan. Det blir att gräva fram regnkläderna i garderoben och ta på fleecetröjan under så att jag inte blir för kall. Jag vill inte bli sjuk, men kanske går det i det långa loppet inte att undvika?

Jag vet att jag har skrivit om det förut och jag säger det igen. Att bli sjuk, att inte ha möjligheten att träna pga det blir den största utmaningen jag har mött sedan jag kom igång med min träning. Vid ett sådant hinder har jag fallit mången gång tidigare. Sjukdom är det hinder jag fruktar mest. Mer än sötsuget och Brutus försök att fålla mig in i lathet igen...

2 kommentarer:

  1. Japp här ligger jag med influensan, hostar,feber och migrän allt på en och samma gång ..... Blä ! Ja känns tråkigt när man väl har kommit igång igen och tyckte det var kul och fått ett schema , börjat smålöpa ute med lite intervaller..... Hur blir det sen när jag är frisk då ?? Kommer jag få börja om ifrån noll med noll i kondis suck är rädd och börja för tidigt med så man inte blir helt frisk eller man kanske blir sjuk igen . Och man vill ju inte vara "borta" för länge i från träningen heller så brutus får övertaget. Jag får börja med promenader och känna hur det känns .... Det låter väl rätt klokt eller hur? Nu ska jag sova vidare så jag blir frisk .
    Kram och trevlig helg vännen

    SvaraRadera
  2. Det tycker jag absolut låter klokt! Vi tog oss en rejäl promenad idag istället för träning pga mitt halsont. Förhoppningsvis räcker det. Krya på dig! Kramar :)

    SvaraRadera

Lämna gärna tips, råd och tankar! Jag blir så glad för dina kommentarer! :D