tisdag 12 april 2011

Rätt val

Jag funderade litegrann igår kväll om jag inte skulle ställa klockan så tidigt trots allt, för jag var så himla trött. Men efter lite övervägande tänkte jag att jag gör det i alla fall och så får jag se hur jag känner mig när klockan väl ringer, då har jag ändå valfriheten att springa eller ställa om klockan. Det var ju tur det, för när morgonen kom och alarmet ljöd kände jag mig faktiskt inte alls lika trött som igår morse, eller igår kväll för den delen heller. Jag kanske somnade fortare igår än i förrgår, trots att jag la mig alldeles för sent?

Joggingen kändes tuffare idag än igår. Inte kroppsligt sett, för jag kände att orken fanns där, utan mer mentalt. Jag njöt inte idag som jag gjorde igår. Jag tror att det var det som gjorde att jag sprang något långsammare idag enligt Runkeeper, trots att jag generellt höll en jämnare fart. Idag hade jag inget som höll mig tillbaka heller och mr D var snarare framför mig än bakom i princip hela vägen och såg till att jag tog i lite extra. Kanske var det att det kändes mer som ett måste idag. "Jag har tänkt tanken att jag ska, jag gjorde det igår och om jag inte kommer ut och joggar idag så är det Brutus som har varit framme", typ.

3 kommentarer:

 1. Härligt att få sällskap på joggingrundan! Jag vill också ha en hund!

  mvh//pernilla be

  SvaraRadera
 2. Vet du vad jag brukar tänka när jag har tuffare dagar och träningen inte känns så där super duper menalt.....Det är NU det ger,det är NU träningen tar ! För vi tar oss ut och gör vårat pass fast vi inte orkar eller känner för det och det är ju då vi vunnit över just Brutus.
  Och när man har haft några tuffa dagar med träningen så brukar jag "belöna" kroppen med en sakta sakta jogg, där jag springe just så sakta så det känns som man kan springa hur långt som helst och DÅ njuter man ju! Ibland är det skönt att inte tänka löpturen som ett träningspass utan bara få slippa ta i och bara njuta istället :-)

  SvaraRadera
 3. Pernilla: Hundar är fantastiska! Förstår att du vill ha en, för jag vore en spillra utan min.

  Carro: Så ska jag också börja tänka, att det ger mest när det går som sämst. Tack för tipset vännen! :)

  SvaraRadera

Lämna gärna tips, råd och tankar! Jag blir så glad för dina kommentarer! :D