fredag 8 april 2011

Kunde inte låta bli

Och det är jag glad för! Nu har jag inte vägt mig på ett par veckor och igår kände jag mig inte som en tjockis under hela dagen och idag när jag vaknade kände jag mig inte heller som en tjockis. Vågen stod liksom där och bara lockade på mig. Så jag ställde mig på den...

Resultat: 66,5 kg!!!

Det innebär att jag har gått ner 1,9 kg sedan den 28 mars, trots att jag inte har tränat sedan drygt en vecka tillbaka pga att jag är förkyld. Sedan i början av januari har jag alltså gått ner 6,8 kg! Wow, det känns faktiskt rätt fantastiskt! Att nå mitt delmål till vecka 18 känns inte omöjligt nu! Vilken kick att börja min fredag med!

Känsla: Glädje!

7 kommentarer:

 1. Stort grattis! Vilken är din målvikt?

  mvh//pernilla be

  SvaraRadera
 2. Åh vad roligt vännen!! wiihooo
  Grattis och bra jobbat!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Tack! :D

  Pernilla: Min målvikt är runt ca 60 kg, så 6,5 kg kvar att bli av med. Oh, vilket innebär att jag har kommit halvvägs! Det har jag inte ens tänkt på innan!

  SvaraRadera
 4. Grattis, Vilken känsla =) Nu får du en kanondag och helg :)

  SvaraRadera
 5. Tack! Ja det känns riktigt gött! Nu gäller det att inte vila på lagrarna, utan fortsätta i samma takt!

  SvaraRadera
 6. Härligt!!! :D Grattis!
  Måste ändå slå ett slag för måttbandet som ibland kan vara mer ärligt än vågen. Men STORT GRATTIS :D

  (och det är JÄTTEJOBBIGT att lägga till kommentarer med en wordpressprofil... DUMMA BLOGGER.. därav att det inte kommer så extremt många kommentarer från mig ;) )

  SvaraRadera
 7. Tack! Jag mäter mig ibland också, ca 1 gång/mån har det blivit, så egentligen borde det vara dags nu nån gång. Får se hur det blir nästa vecka.

  Vad konstigt att det är jobbigt att lägga kommentarer? Borde ju vara lika lätt för alla kan man tycka? Hur funkar det från en wordpressprofil? Jag har inga problem att kommentera i din profil. Skumt. Då är jag extra glad för dom kommentarer du lägger då! ;)

  SvaraRadera

Lämna gärna tips, råd och tankar! Jag blir så glad för dina kommentarer! :D