fredag 15 april 2011

Raw Food


Jaha, då har jag och sambon kämpat i oss vår raw food. Tyvärr var det inget som föll oss i smaken. På bilden är en tryffel, en dunderboll och i plastskålen tiramisu. Dunderbollen var rätt ok, men de andra grejerna går bort. Trots besvikelsen är jag sugen på att testa deras cheesecake nån dag.
Published with Blogger-droid v1.6.8

4 kommentarer:

 1. Tusen tack för en toppenblogg. Jag varierar raw food med LCHF och älskar det. Tack för all inspiration och för trevligt läsande. Vårkramar från Nadja

  SvaraRadera
 2. Tack själv för en mysig kommentar! Det uppskattas varmt! :)

  SvaraRadera
 3. Typiskt att det inte var någon som föll er i smaken. Vet inte om du har Erikas Raw Food bok, men jag åt en morotskaka därifrån igår (med cashewgrädde). Muchos gott. Sedan finns det übergoda lakritsbollar med. Ska försöka göra några, fota och slänga upp receptet inom kort :).
  Men jag håller med, allt är inte toppengott, och allt faller en inte i smaken om man fortfarande får i sig socker via kost/godis :).
  Så på't igen! :D

  SvaraRadera
 4. Kanske helt enkelt valde fel grejer? De hade andra kakor som såg supergoda ut! Ska testa igen, men kanske inte det jag köpte då, haha. Förutom dunderbollen, den var rätt så god. :)
  Ser fram emot att du lägger ut recepten!

  SvaraRadera

Lämna gärna tips, råd och tankar! Jag blir så glad för dina kommentarer! :D