måndag 18 april 2011

Välkommen in Brutus

Efter mycket vånda, funderingar och förhandlingar i mitt huvud har jag nu bjudit in Brutus till bordet för en kompromiss. Imorgon åker jag och sambon till Köpenhamn i tre dagar och då har jag beslutat mig för att jag faktiskt ska njuta. Fullt ut. Jag ska äta vad jag vill, när jag vill, i tre dagar. Jag är fullt medveten om att detta kommer att starta ett sockerkrig i mina celler som kommer att förvärra suget till en i princip oemotståndlig nivå, men beslutet är redan taget. Hjärnan processar att det onyttiga förväntas inmundigas imorgon dag. Jag misstänker att det kommer att bli en frossa utan like. Det blir att ta till med hårdhandskarna när jag kommer hem igen och försöka med alla medel att hitta tillbaka till ett onyttigfritt läge. Önska mig lycka till. Let the games begin!

4 kommentarer:

 1. Hoppas ni får det härligt och jag är här och stöttar dig när du kommer tillbaka :-) Njut ordentligt!

  SvaraRadera
 2. Tack! Jag ska verkligen göra det! Kram :)

  SvaraRadera
 3. Jag hoppas också att ni får en härlig tur till grannlandet! Jos och jag var ju i Berlin i februari, snacka om att svulla!! Men det går att ta tag i, om jag lyckades så gör du det absolut:-) Kram! Jennie

  SvaraRadera
 4. Tack för peppingen! Första dagen har varit mysig i solskenet! Har t.o.m. hunnit med lite träning innan gymet på hotellet stängde (vilket behövdes, haha)! Kram :)

  SvaraRadera

Lämna gärna tips, råd och tankar! Jag blir så glad för dina kommentarer! :D