tisdag 15 mars 2011

Besviken på Träningskompisen

Det här är egentligen inget tips, snarare ett otips. Försökte publicera min blogg på Träningskompisen den 27 februari. Fick ett välkomstmail, följde instruktionerna. Dvs jag la in en banner, plus en länk, plus skrev om det i ett inlägg. Det borde väl räcka kan man tycka. Tiden gick, min blogg kom inte upp på sidan. Den 4 mars mailade jag och frågade vad som händer? Jag har fortfarande inte fått något svar. Den 9 mars gillade jag Träningskompisen på fejjan och ställde en fråga om varför min blogg inte hade kommit upp på sidan? Ingen respons. Nu är det den 15 mars. Jag är trött på att vänta. Nu har jag klickat ogilla på fejjan och jag tänker ta bort min banner och alla länkar till sidan. Jag är sjukt besviken på att inte få någon respons. Sidan känns oseriös.

2 kommentarer:

  1. Jag håller med. EN massa tystnad, krångel och man vet inte om man kommer med, får inte svar på sina frågor etc.
    Tror dock jag har fått någon "läsare" från träningskompisen, så jag utgår från att NÅGOT inlägg kommer med.. eller ngt..

    SvaraRadera
  2. Haha, ja, jag hittade dig via Träningskompisen! Mitt problem är ju att bloggen inte kom ut på sidan överhuvudtaget. Tydligen har han annat på gång nu så sidan ligger på is. Får se om jag försöker lägga upp bloggen på sidan vid ett senare tillfälle om han börjar ägna sig åt den igen.

    SvaraRadera

Lämna gärna tips, råd och tankar! Jag blir så glad för dina kommentarer! :D