onsdag 9 mars 2011

Svettig workout

Yes! Det har kommit upp ett nytt inlägg på bodyrock! Som jag har väntat! Det kändes nästan som att möta en gammal vän när jag spelade upp filmen med Zuzanas instruktioner. Var duktig och började med deras snabba uppvärmning, sen blev det Set Fire Workout från 8/3. Det var ett 16-minuters, riktigt hårt pass med 24 st 30-sekunders intervaller. Svetten rann på mig. Sambon hjälpte till att hålla räkningen på hur många set jag hann med. Försökte få honom att delta i själva träningen också, men det ville han inte. Jag uppskattar dock den hjälpen jag fick eftersom jag alltid tappar räkningen om jag ska göra det själv. Som vanligt hade klockan tickat iväg en del, så jag funderade över hur jag skulle göra med cardion idag. Beslutade mig för 10 min crosstrainer i alla fall, vilket är bättre än ingenting och avslutade sedan med streching.

Det är så härligt att ha fått bodyrockat idag! Nu ska vi ut en sväng med hunden på kvällspromenad.

2 kommentarer:

 1. Hej och tack för ditt inlägg på min blogg. Jag ler lite när jag läser din blogg för jag känner igen mig i vissa tankegångar du har.
  Har du något mål med din träning eller är det bara för att "må bra"?

  SvaraRadera
 2. Mitt ursprungliga mål var bara att gå ner i vikt, för sakta men säkert i flera års tid har vikten bara ökat och ökat. Målvikten är runt 60 kg för mig eftersom jag inte är så lång.
  Under tiden har jag också fått målet att springa Vårruset i maj. Det känns lite häftigt eftersom jag aldrig har varit den som gör sånt, utan alltid har varit förvånad (och hemligt imponerad) över varför människor utsätter sig för såna saker.
  Jag märker ju också att träningen i sig gör att jag mår bättre, känner mig gladare osv. Jag hoppas att jag faktiskt denna gång ska lyckas med att förändra min livsstil, vilket jag tidigare har försökt med många gånger men alltid misslyckats.

  SvaraRadera

Lämna gärna tips, råd och tankar! Jag blir så glad för dina kommentarer! :D