söndag 13 mars 2011

Bortprioriterat

Dagen har haft fullt fokus på att läsa ut bokklubbsboken som ska vara utläst tills imorgon kväll. Därför har min träning idag blivit lidande tyvärr, samma sak med min uppdatering av mina bloggar. Tillslut tog jag mig tid att träna lite innan sambon ockuperar vardagsrummet. Det blev 35 min crosstrainer. Jag är missnöjd med det lilla, men samtidigt vill jag hinna läsa ut min bok. Idag har jag nog plöjt ca 200-250 sidor. Har drygt 140 sidor kvar. Hoppas att min träning i alla fall gör någon liten skillnad. Risken är nämligen att jag inte hinner med någon träning imorgon heller eftersom jag ska på bokklubb på kvällen, så det blir lite tajt med tid efter jobb. Speciellt om jag inte har hunnit läsa ut boken idag.

2 kommentarer:

  1. Tycker inte du ska vara missnöjd alls! Det hade varit skillnad om du latade dig eller liknande. Du har ju haft ett fullspeckat schema. Man måste ju leva lite, och bokläsning är mental hälsa! :)
    *pepp*

    SvaraRadera
  2. Jag log när jag läste din kommentar, den var så spot on liksom. Tanken att det är ok att inte alltid lyckas, för jag kämpar så gott jag kan och ibland går det bara inte ihop. Tack!

    SvaraRadera

Lämna gärna tips, råd och tankar! Jag blir så glad för dina kommentarer! :D