tisdag 22 mars 2011

Gröt till kvällsmat

Jag vill tipsa om en grötsort som jag gillar starkt! Nämligen Saltå Dinkelgröt. Jag tycker den är väldigt god och mättande. Så god att jag kan äta den med bara mjölk till, dvs utan någon som helst sorts sötningsmedel.

Såhär skriver Saltå Kvarn själva om sin produkt: "Saltå Kvarns Dinkelgröt är gjord av biodynamisk dinkel från svenska gårdar. Smaksatt med ljuvliga soltorkade aprikoser och en nypa linfrön. Snabbt och enkelt lagar du en god och näringsrik frukost som gör dig alldeles lagom mätt och nöjd. Gröten är rik på kostfiber och mineraler."

Vi åt den visserligen till kvällsmat idag, men det går lika bra. När inspirationen tryter (som den gjorde idag) går det snabbt och enkelt att koka lite gröt. Idag valde jag att skiva en banan på gröten. Till den åt jag en halv scones bakade i söndags som vi tinade upp från frysen. Sen åt jag melon och keso till "efterrätt".

2 kommentarer:

  1. ;-( varken ica här hemma eller willys eller ica biginn har en där gröten som jag sååååå gärna vill prova....vad trött jag blir! Ica biginn hade MASSOR av saltå kvarn produkter men INTE gröten WHaaat tha f-k lixom irriterande.
    Jag får kolla nästa gång man är i v-ås.
    Hmmm tror du dom kan ha någon annanstans än ica??

    SvaraRadera
  2. Gå in på en hälsobutik, typ Life eller nåt. Det har dom väl på Big Inn? Jag har köpt den gröten i en sån butik nån gång. :)

    SvaraRadera

Lämna gärna tips, råd och tankar! Jag blir så glad för dina kommentarer! :D