fredag 11 mars 2011

Inte så tajt

Vår älskade vovve som alltid vill vara med!
Tog på mig mina mysiga mjukisbyxor som jag köpte i Turkiet runt nyår 2009/2010. Hade glömt bort att jag hade dom. När jag köpte dom satt dom ganska tajt, men jag tänkte att jag vill ju ändå gå ner i vikt så det gör ju inget. Imorse, två år senare, tar jag på mig dem och jag tycker inte att de sitter så illa! De sitter definitivt inte lika tajt som de gjorde när jag köpte dom! Bara det känns som en vinst även om jag har en lång väg kvar att gå innan jag har nått mitt mål. Jag har ett par svarta mjukisar från samma resa som satt om möjligt ändå tajtare än dessa gjorde. Ska bli spännande när jag gräver fram dom ur garderoben! Fast det ska jag vänta lite till med innan jag gör, det får försvinna lite mer av mig innan dess, haha.

PS. Har lite problem med att slita mig från datorn, märks det :D

4 kommentarer:

 1. hej!
  tack för din kommentar, jag blev jätteglad! :)

  du undrade om något som man kan ta till om man blir sötsugen. nötter är en sak som är gott och lätt att ha med i väskan, sedan gillar jag bars från nakd http://apieceofraw.blogspot.com/2010/05/nakds-bars.html de brukar stilla suget bra :)

  eller du kanske menade något mer efterrättsliknande? iså fall kanske nöt- och fruktbollar (http://apieceofraw.blogspot.com/2010/11/julbollar.html )eller powermuffins (http://mollyshalsoblogg.blogspot.com/2008/05/powermuffins.html) kan vara något!? :)

  hör gärna av dig om du vill ha fler eller andra tips :) ha en underbar helg! kram

  SvaraRadera
 2. Tack för dom bra tipsen! Har skrivit ut receptet på powermuffins och ska testa det! Ska också hålla utkik efter såna Nakds-bars också, speciellt dom med chokladsmak - är nämligen sjukt svag för allt vad choklad heter. :D

  SvaraRadera
 3. hej igen!
  du kan beställa nakd bars på goodstore.se, i goodstores markbutik (skånegatan i sthlm) eller i på hälsokoster (hälsokraft brukar ha)

  du får ha en fortsatt bra helg! :)

  SvaraRadera
 4. Tack, detsamma! Jag ska definitivt kolla in hälsobutikerna häromkring!

  SvaraRadera

Lämna gärna tips, råd och tankar! Jag blir så glad för dina kommentarer! :D