torsdag 10 mars 2011

Ta ut i förskott

Typiskt mig. Igår mådde jag mycket bättre i halsen och såklart gurglade jag inte saltvatten lika frekvent som jag hade gjort annars. Planen var att gurgla flera gånger på eftermiddagen/kvällen för att riktigt få bukt på alla bakterier i halsen, men eftersom jag inte kände av det så glömde jag bort det mitt i alltihopa. Idag vaknar jag med halsont igen, inte superont, men ändå värre än igår. Varför kan jag bara inte göra det som jag föresatte mig att göra? Varför ska jag alltid skjuta alla problem (stora som små) åt sidan och låtsas som att dom inte är där? Jag är inte helt frisk än, ta inte ut friskheten i förskott! Detta är faktiskt en av anledningarna till att jag brukar falla tillbaka i gamla vanor vad gäller min träning och kost. När jag börjar gå ner i vikt, märker att det jag gör funkar, så tänker jag vad bra, då gör det inget om jag äter det där onyttiga, eller hoppar över den träningen. Sen hux flux sitter jag där som en soffpotatis och moffar onyttigt skräp. Nä usch! Summan av kardemumman. Det blir till att ordna ett glas saltvatten nu på studs och bara sätta igång och gurgla järnet.

2 kommentarer:

  1. Får man vara nyfiken och fråga hur mycket du tänker gå ner i vikt? Du, jag håller helt med dig om bajskorvarna och blir urförbannad när jag ska ta upp Ragnars bajs och räknar till typ fyra bajs korvar runt honom ..........

    SvaraRadera
  2. Haha, såklart man får fråga! Hittills har jag gått ner drygt 4 kg. Väger mig på måndagar, så jag är inte helt säker på den korrekta siffran just nu. Idealet hade varit att gå ner 7-9 kg till så att jag hamnar på ca 60 kg. Är bara 163 cm lång, så det blir nog ganska lagom tror jag.
    Det här med hundbajset, jag fattar inte det! Varför inte bara ta upp skiten?! Undviker gräsmattor så långt det är möjligt så fort det är mörkt ute, för då kan jag inte se var jag sätter ner fötterna, eller kanske vad jag sätter ner fötterna i snarare. Usch!

    SvaraRadera

Lämna gärna tips, råd och tankar! Jag blir så glad för dina kommentarer! :D