måndag 7 mars 2011

Viktbesvikelse

Vägde mig precis och som vanligt har jag varit lite orolig över vad vågen ska visa, men precis innan jag vaknade drömde jag att jag hade gått ner till 68,2 kg. Drömmen påverkade mig, jag var helt inställd på att jag skulle ha gått ner nånting i vikt, kanske inte så mycket men något i alla fall. När jag ställde mig på vågen (2 ggr) visade den mig samma resultat som förra måndagen 69,1 kg. Jag blev besviken, men samtidigt känner jag att jag borde vara glad eftersom jag inte har gått upp i vikt. Nu måste jag vänta en hel vecka till med att se om det händer någonting med vikten. Mitt BMI ligger på 26, en nedgång på ca 1,5 sedan januari, men fortfarande ät jag överviktig. Nu gäller det bara att fortsätta kämpa!

Oron är dock att jag igår kväll började få känningar i halsen. Jag vill absolut inte bli sjuk, för det är sånt som har fått mig att tappa fotfästet innan! Funderar på vad jag behöver göra för att undvika sjukdom och om jag blir sjuk, hur mycket jag kan fortsätta att träna då eller om jag egentligen bör låta bli helt? Det har ju inte hjälpt att jag har sovit alldeles för lite de senaste 2 nätterna heller. Jag har inte tid att vara sjuk och jag tycker det är ett ruttet sätt av Brutus att få mig ur balans i min förändring. Jag håller tummarna, bli inte sjuk, bli inte sjuk...

2 kommentarer:

  1. Du har inte provat att mäta dig istället? Tycker att vågen är så icke-konsekvent och tar inte hänsyn till att man kan suga åt sig vatten som en törstig kamel vid mens etc.. ;)

    Men jag håller med - bli inte sjuk ;)

    SvaraRadera
  2. Tack för din kommentar! Då är det säkert därför som jag inte gick ner någonting i vikt den här veckan, hehe! Jag visste inte att man samlar på sig extra vatten just då faktiskt. Men jo, jag mäter mig också och där kan jag se en positiv förändring, vilket känns bra.

    Satsar på att gurgla saltvatten och dricka mängder med vatten för att skölja ur mig bakterierna. Hoppas att det ska funka. Tänkte också attackera med lite sömn. Får se hur det känns imorgon. :-)

    SvaraRadera

Lämna gärna tips, råd och tankar! Jag blir så glad för dina kommentarer! :D