måndag 14 mars 2011

Stå emot frestelsen

Ikväll har jag varit på bokklubb. Som vanligt bjuds det på någon lättare förtäring och just idag hade min väninna bakat en blåbärspaj med vaniljsås till, mums filibabba den såg så god ut. Jag som älskar paj med vaniljsås! Men, jag var stark. Jag stod emot frestelsen som dinglade framför mig. Som vanligt drack vi såklart te, det är standard när vi ses. Jag åt dock lite av de nyttigare alternativen (Finn Crisp och några vindruvor) istället för att falla till föga för den fina pajen. Det känns speciellt bra att jag skippade pajen med tanke på att jag inte har hunnit få in någon träning idag. Istället har jag kämpat med att läsa ut bokklubbsboken, vilket jag hann göra! Yes! Två vinster (ingen paj + utläst bok) och en förlust (ingen träning) är ändå lika med en vinst. Det tycker jag är bra.

2 kommentarer:

 1. Härligt att du "orkade" stå emot! :D
  Det är en så kortsiktig tillfredsställelse med sötsaker att jag personligen tycker vinsten är större om man klarar av att hålla karaktären :D.

  Vilken bok var det? = Har du ngt tips :D

  SvaraRadera
 2. Ja, visst är tillfredsställelsen kort och sen kommer det dåliga samvetet. Men den är oftast så härlig när man väl är i det, vilket säkert är anledningen när man inte orkar stå emot.

  Boken heter Den sista konkubinen. Jag har lite fler boktips på min andra blogg om du är intresserad: http://nyfikenienstrut.blogspot.com/search/label/bokklubben%2Fb%C3%B6cker

  :D

  SvaraRadera

Lämna gärna tips, råd och tankar! Jag blir så glad för dina kommentarer! :D